Apa yang lelaki ini buat selepas dipatuk ular sangat luar biasa katanya dia guna ilmu sihir sampai berani buat benda ‘gila’ itu

Share Now

Apa yang lelaki ini buat selepas dipatuk ular sangat luar biasa katanya dia guna ilmu sihir sampai berani buat benda 'gila' itu

Apa yang lelaki ini buat selepas dipatuk ular sangat luar biasa katanya dia guna ilmu sihir sampai berani buat benda ‘gila’ itu. Seorang petani di India membalas dendam terhadap seekor ular tedung yang mematuknya dengan cara menggigit reptilia berbisa itu sehingga mati, lapor akhbar Daily Star semalam.

Dalam kejadian pada 6 September lalu, petani bernama Salim Khan dilaporkan sedang bekerja di kawasan sawah padi berhampiran sebuah kampung di wilayah Bengal.

Penduduk tempatan berkata, lelaki itu mengumpul rumput untuk memberi makan kepada lembu peliharaannya apabila dia tiba-tiba dipatuk seekor ular tedung.

Salim dipatuk pada bahagian kaki, menyebabkan dia nekad membalas dendam terhadap repitilia berbisa itu.

Tidak seperti kebanyakan orang lain yang melarikan diri sekiranya insiden tersebut berlaku, Salim bertindak menggigit ular tedung itu sehingga ia mati.

Lelaki itu kemudian berarak di sekitar kejiranannya bersama bangkai haiwan itu yang dililit di leher. Dia bangga kerana dapat membunuh ular yang menyerangnya.

Menurut Salim, dia sedikit pun tidak berasa sakit selepas dipatuk ular tedung itu.

“Kami melihat Salim menunggang basikal bersama seekor ular tedung yang dililit di sekeliling lehernya. Ia amat menakutkan,” kata seorangs saksi kepada laman berita Sambad English.

Menurut Sambad English, Salim mendakwa bahawa dia berjaya menghapuskan bisa ular menggunakan ilmu sihir. – Agensi

 

Baca: Filipina perkenal Superhero yang lebih seksi kalah Captain Marvel

Nak tunggu jadi arwah ke? Penduduk hilang sabar tiada tindakan drastik atasi banjir di Baling

Geli ! Ingatkan kotor biasa rupanya ada sisa Babi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *