Artis Malaysia pula lagi s3ksi daripada artis Korea

Share Now

Artis Malaysia pula lagi s3ksi daripada artis Korea

Artis Malaysia pula lagi s3ksi daripada artis Korea. Digelar ‘Blackpink Malaysia’, DOLLA mempunyai peminatnya tersendiri dan lagunya yang cukup ‘catchy’ berjaya memukau banyak pihak. Akan tetapi, DOLLA tidak terlepas daripada kontroversi.

Terbaharu, ketika membuat persembahan di Good Vibes Weekender pada minggu lalu, penampilan seksi oleh ahli kumpulan DOLLA membuatkan ramai orang berasa kurang senang.

Menerusi rakaman video persembahan itu yang dikongsikan di TikTok, kesemua ahli DOLLA menggayakan pakaian berbeza tetapi agak seksi ketika membuat persembahan lagu mereka yang berjudul Impikan.

@ehmalaysia @dollaofficial #goodvibesweekender #idolla ♬ original sound – ehmalaysia

Perkongsian tersebut telah meraih perhatian orang ramai dan rata-rata netizen mengecam DOLLA yang berpakaian seperti itu dan sepatutnya menjaga sensitiviti.

Bukan itu sahaja, segelintir netizen turut membandingkan pakaian Dolla dengan penyanyi dari Korea Selatan iaitu CL iaitu merupakan ahli kumpulan 2NE1 yang turut hadir membuat persembahan di lokasi yang sama.

CL dilihat mengenakan jaket hitam dan mengatakan mahu menanggalkan ‘outerwear’ yang dipakai namun tidak melakukannya kerana bimbang akan mencetuskan masalah.

@fatinaimie Dr pepper 🍒💯🔥🙌🏻 #goodvibesweekender #cl ♬ original sound – fatinaimie

 

Baca: “Saya terus ‘screenshot’ mesej dan gambar kem4lu4n Ebit Liew”

Kecoh ! Bekas bini Pakar Saham dakwa bekas suaminya tak bertanggugjawab selepas dah dapat bini muda

Paksa jadi pelacur dan makan babi mangsa penipuan ini kongsi kisah hitam bekerja luar negara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *