‘Casablanca’ cecah 3 juta tontonan, Nuha Bahrin bawa ‘style’ Waheeda

Share Now

‘Casablanca’ cecah 3 juta tontonan, Nuha Bahrin bawa 'style' Waheeda

PENYANYI Nuha Bahrin pernah yang pernah dikecam hebat di awal kemunculannya dalam sebuah program realiti tidak melihat situasi itu sebagai perkara boleh menjatuhkan dirinya.

Namun Nuha atau Nuha Sakina Saiful Baharin, 22, berkata, perkara berkenaan sebaliknya telah mematangkan dirinya untuk menjadi seorang penyanyi lebih baik.

“Saya banyak belajar daripada semua pengalaman lepas dan jika bukan sebab kecaman yang saya dapat dulu, mungkin saya tidak akan berada di mana saya berada sekarang.

“Jadi apa pun yang berlaku sebelum ini, saya lalui sahaja dan bersyukur sebab Allah tolong saya melalui proses itu dan ia perjalanan yang bermakna dan Alhamdulillah Allah tolong,” katanya kepada mStar.

Segala kesabaran dan usahanya menghadapi situasi sukar itu juga berbaloi apabila single terbaharunya, Casablanca duet bersama Naufal Azrin berjaya mendapat perhatian peminat dan sudah mencecah tiga juta tontonan di YouTube.

Kata Nuha, dia terharu dengan sokongan peminat terhadap lagu tersebut dan berharap sokongan terhadap lagu itu berterusan. -Sumber : mstar

Baca :Gila ! Ibu angkat kerat zakar anak dengan gunting, wanita ini pernah berkali-kali mahu kerat zakar anak angkat

Duda dipukul, ditemui dalam longkang tidak sedarkan diri

Khaby Lame manusia paling popular di ‘tiktok’, seorang penghafal Al-quran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *