Dipersoal kenapa tak menyanyi ‘live’ di AIM23 ? Ini jawapan Janna Nick

Share Now

Janna Nick dikecam tak menyanyi 'live', ini jawapan beliau

Dipersoal kenapa tak menyanyi ‘live’ di AIM23 ? Ini jawapan Janna Nick. Pelakon dan penyanyi, Janna Nick meminta maaf selepas segelintir pihak mengecam tindakannya apabila tidak menyanyi secara langsung ketika membuat persembahan di pentas Anugerah Industri Muzik (AIM) ke-23, malam tadi.

Janna berkata, dia terpaksa menyanyikan lagu Gatal secara miming akibat masalah kesihatan selepas dijangkiti influenza, dua minggu lalu.

“Saya minta maaf kerana dianggap memalukan AIM23 apabila terpaksa menyanyi secara miming di pentas anugerah berprestij itu.

“Peluang menyanyi di pentas besar sebaris dengan penyanyi hebat tanah air lain adalah sesuatu yang sudah lama saya impikan.

“Ketika ditawarkan untuk membuat persembahan, saya sangat berbesar hati. Tetapi, sejak dijangkiti influenza., dua minggu lalu, kesihatan saya amat terganggu,” katanya.

Pelakon Melastik Ke Hatimu itu berkata, walaupun dinasihatkan doktor supaya berehat, dia tetap menggagahkan diri untuk menyelesaikan semua tugasan yang telah disusun lebih awal.

“Saya masih meneruskan penggambaran drama baharu, selain memenuhi tuntutan kerja di Jakarta, Indonesia dan undangan ke Singapura walaupun dinasihati doktor supaya berehat. Saya tidak sedar, pilihan saya ini memakan diri,” katanya.

Pada acara yang berlangsung di Auditorium Majlis Dewan Bandaraya Shah Alam (MBSA) itu, video muzik Gatal arahan Chuan Looi turut diumumkan memenangi trofi Video Muzik Terbaik. Kemenangan itu melayakkan mereka menerima trofi dan Dana Kandungan Digital (DKD) bernilai RM20,000.- Utusan

 

Janna Nick dikecam tak menyanyi 'live', ini jawapan beliau

 

Baca: Tahanan mati mengejut dalam lokap

Ini rahsia kenapa wanita Turki cantik-cantik

Pendedahan Puteri Balqis : Ada pihak cuba ambik kesempatan ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *