Geli ! Ingatkan kotor biasa rupanya ada sisa Babi

Share Now

Geli ! Ingatkan kotor biasa rupanya ada sisa Babi

Geli ! Ingatkan kotor biasa rupanya ada sisa Babi . Misteri penemuan air berwarna merah di dalam longkang yang mengalir ke Sungai Rambai, iaitu satu-satunya sungai tercemar yang berada pada Kelas Lima berdasarkan Standard Kualiti Air Kebangsaan terjawab selepas laporan analisis makmal diperoleh.

Dua minggu tempoh masa diambil untuk menanti keputusan ujian sampel dan sebaik menerima keputusan ujian itu, ternyata lokasi mengalir air berwarna merah dikesan mengandungi asid deoksiribonukleik (DNA) babi manakala di Sungai Rambai berhampiran Sekolah Jenis Kebangsaan Cina Tanah Merah Site A tidak dapat dikesan berkemungkinan ianya sudah terurai.

Tahap pencemaran sungai itu juga sangat tinggi di mana koliform najis di dalam sungai adalah sebanyak 6.4 juta colony forming unit (cfu)/100 mililiter (ml) iaitu nilai mengatasi Kelas Lima, Standard Kualiti Air Kebangsaan.

Nilai Bakteria Escherichia Coli (E. Coli) juga menjangkau 1.8 juta cfu/100ml dan langsung tidak sesuai untuk sentuhan manusia kerana nilai bakteria sangat tinggi dan boleh mendatangkan risiko patogenik kepada manusia.- Sinarharian

 

Baca: Memalukan ! Kaum Melayu paling ramai pengamal seks songsang

“Sanggup Jual buah pinggang untuk beli Iphone 14?” Ini respon Doktor

Tahanan mati mengejut dalam lokap

1 thought on “Geli ! Ingatkan kotor biasa rupanya ada sisa Babi

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *