Ibu tergamak paksa anak 17 tahun tiduri ramai lelaki, layan nafsu serakah warga emas demi bayar hutang

Share Now

 

Seorang ibu didakwa telah memaksa anak perempuannya, kini berusia 17 tahun, untuk melakukan hubungan seks dengan berbilang lelaki bagi melunaskan hutangnya.

Gadis itu akhirnya diselamatkan dan dibawa ke pusat perlindungan kanak-kanak berikutan maklumat kepada pekerja sosial pada Mac tahun ini.

Ibu dan anak perempuan itu tinggal di rumah yang sama dengan pelbagai lelaki yang dipinjamnya. Sebahagian daripada pinjaman telah diambil atas nama anak perempuan.

Tangkapan skrin menunjukkan bahawa ibu itu berhutang seorang lelaki antara RM4,062 hingga RM5,562 pada Februari dan Mac.

Baca lagi: Memalukan ! Kaum Melayu paling ramai pengamal seks songsang

Baca ini juga: Kej4m ! Wanita ini sengaja racun 2 orang anak sampai m4ti untuk raih duit sumbangan

Bercakap kepada China Press, gadis itu mendakwa dia dipaksa tidur dengan penyewa berusia 60 tahun awal tahun ini.

Lelaki itu, yang disebutnya sebagai “godfather”, akan membayar RM100 untuk tidur dengannya. Bayaran itu kemudiannya diserahkan kepada ibunya.

Sepanjang tempoh ini dia dan lelaki itu akan memanggil satu sama lain “teman wanita” dan “teman lelaki”, sementara ibunya terus meminjamkan wang daripadanya.

Gadis itu turut menyifatkan dipaksa tidur dengan lelaki lain dalam susunan yang sama.

Ia juga telah dilaporkan bahawa ibu itu memaksa anak perempuannya yang lebih tua untuk melakukan perkara yang sama, menyebabkan dia mengambil nyawanya sendiri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *