Kawan Karib Cristiano Ronaldo beri ‘hint’. Ini kelab yang akan CR7 berhijrah selepas Machester United

Share Now

Kawan Karib Cristiano Ronaldo beri 'hint' kelab yang akan CR7 berhijrah selepas Machester United

Kawan Karib Cristiano Ronaldo beri ‘hint’. Ini kelab yang akan CR7 berhijrah selepas Machester United. Rakan rapat Cristiano Ronaldo, Edu Aguirre telah memberi petunjuk bahawa CR7 mungkin akan berpindah ke Chelsea

 

Bintang Manchester United itu dipercayai mahu meninggalkan Old Trafford pada musim panas ini selepas kelab itu gagal mendapat tempat dalam Liga Juara-Juara. Banyak kelab telah dikaitkan dengan pemain antarabangsa Portugal itu, seperti Bayern Munich, Napoli, dan The Blues.

 

Dan kini, menurut Mundo Deportivo, salah seorang rakan Ronaldo – Aguirre – baru sahaja mula mengikuti Chelsea di Instagram, menaikkan banyak kening.

Pada 2018, tuan rumah El Chiringuito adalah salah seorang yang mengumumkan berita bahawa Ronaldo mahu meninggalkan Real Madrid, dengan beberapa politik berterusan antara pemain itu dan Florentino Perez.

 

Pemain veteran itu akhirnya menyertai Juventus, di mana dia menikmati kejayaan selanjutnya sebelum kembali ke Manchester United pada musim panas lalu.

 

Telah dilaporkan bahawa pemilik Blues, Todd Boehly mahu membawa masuk Ronaldo ke kelabnya walaupun bos Thomas Tuchel masih teragak-agak. Boehly bertemu dengan ejen Jorge Mendes bulan lepas untuk bercakap tentang kemungkinan perpindahan pada masa hadapan dan Ronaldo juga disebut secara ringkas.

Ronaldo tidak membuat jelajah kerana ‘sebab keluarga’ dan setakat ini masih belum mendaftar masuk semula di Carrington untuk pramusim di bawah pengurus baharu Erik ten Hag. – DailyStar

 

Baca: Merdekarya ‘kantoikan’ wanita hina islam dan pasangan dah lama buat hal, siap ugut bunuh

Gila ! Ibu angkat kerat zakar anak dengan gunting, wanita ini pernah berkali-kali mahu kerat zakar anak angkat

Berbikini di ‘haramkan’. Bandar di Eropah ini ada sebab kenapa undang-undang ini dibuat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *