Sebab cemburu bekas isteri sudah ada pengganti, bapa gila ini bunuh 2 orang anak dengan memberi racun

Share Now

bapa racun anak

Sebab cemburu bekas isteri sudah ada pengganti, bapa gila ini bunuh 2 orang anak dengan memberi racun . Seorang lelaki di Bolivia dijatuhi hukuman penjara 60 tahun selepas didapati bersalah membunuh dua anaknya dengan memberi mereka makan yogurt beracun, lapor akhbar The Sun kelmarin.

Dalam satu perbicaraan di sebuah mahkamah jenayah di bandar La Paz, Javier Hernandez Rojano, 37, dikatakan memberitahu bekas isterinya bahawa dia mahu membawa dua anak mereka yang berusia tujuh dan empat tahun membeli kasut baharu.

Dia sebaliknya membawa kedua-dua mangsa pulang ke kediamannya dan meletakkan racun serangga ke dalam yogurt sebelum menyuap kanak-kanak berkenaan.

Tertuduh selain itu turut cuba membunuh diri dengan memakan yogurt beracun berkenaan sebelum mengalami simptom kekejangan perut yang teruk.

Akibat tidak sanggup menahan sakit, tertuduh mengambil keputusan untuk menyerah diri di balai polis dan mengaku telah membunuh dua anaknya selepas diberi bantuan perubatan.

Dia menghabiskan beberapa minggu dalam Unit Rawatan Rapi (ICU) sebelum dibenarkan keluar dari hospital dan sempat memohon maaf kepada ahli keluarga kerana tergamak membunuh anak-anaknya.

Menurut penyiasat kes, Rojano memberitahu bahawa motif pembunuhan adalah cemburu kerana bekas isterinya telah menemui kekasih baharu selepas perpisahan mereka.

“Si bapa memberi racun serangga kepada kedua-dua mangsa selepas cemburu kerana bekas pasangannya mempunyai hubungan dengan orang lain,” kata polis. – Agensi

Baca: Prosedur ‘sampah’ apa ini ! Sampai orang lumpuh pun kena angkut pergi bank !

Gunung berapi Sakurajima meletus, penduduk diarah meninggalkan kediaman

Zalim! Rupanya ramai jadi mangsa Wanita rambut ‘pink’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *