[Video] “Nasib Sempat Kunci Pintu…”, Penghuni Rumah Bujang Diganggu Lelaki Gatal

Share Now

Sekumpulan lelaki yang tinggal di sebuah ‘rumah bujang’ berdepan situasi cemas untuk beberapa malam selepas seorang lelaki yang tidak dikenali muncul di pintu rumah mereka.

‘Abang nak main tak?’

Menerusi satu bebenang perkongsian milik @darwisy_aziz di laman Twitter, Darwisy memaklumkan bahawa dia dan rakan serumahnya telah diganggu oleh seorang lelaki yang merupakan jiran belakang rumah sewa mereka.

Difahamkan, lelaki itu akan muncul pada waktu malam di pintu belakang rumah mereka dan mengajak penghuni rumah sewa berkenaan untuk ‘bermain’ dengannya.

Dalam ciapannya, Darwisy turut melampirkan satu video yang menunjukkan seorang individu lelaki mengelilingi rumahnya dan mencuba untuk membuka pintu belakang sambil bertanya soalan yang tidak senonoh.

 

 

Penyewa baru bagi masuk pula…

Lebih menggerunkan lagi, pada keesokkan harinya, lelaki tersebut berjaya memasuki rumah mereka, difahamkan angkara penyewa baru yang membuka pintu untuk lelaki tersebut.

Pada hari ketiga kejadian, rumah mereka menerima seorang penyewa baru yang digambarkan sebagai mencurigakan, tetapi Darwisy tidak terlalu bersangka buruk terhadap lelaki itu.

Namun, amat memeranjatkan selepas dia mendapat tahu bahawa lelaki yang berada di belakang rumahnya sebelum ini, kini berada di dalam rumah mereka selepas penyewa baru tersebut mengajak masuk ke biliknya.

Tidak pasti apa yang dilakukan mereka berdua, namun Darwisy bertindak melaporkan perkara tersebut kepada tuan rumah, dan penyewa baru itu telah dihalau, selain semua kunci rumah telah ditukar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *