Wanita cantik dakwa polis nak rogol dia malangnya sesuatu yang tak disangka terjadi

Share Now

Wanita cantik dakwa polis nak rogol dia malangnya sesuatu yang tak disangka terjadi

Wanita cantik dakwa polis nak rogol dia malangnya sesuatu yang tak disangka terjadi. Seorang wanita dari negeri Nevada, Amerika Syarikat (AS) ditahan polis selepas menuduh pegawai yang memeriksanya sebagai cuba memperkosa kerana tidak pernah melihat individu cantik sepertinya, lapor akhbar Daily Star semalam.

Suspek, Hend Bustami, sebelum itu memiliki waran tangkap atas namanya yang membolehkan pihak keselamatan Lapangan Terbang Antarabangsa Harry Reid, Las Vegas menahannya sejurus dia mendarat.

Namun, dia berjaya bersembunyi di sebuah pusat pemeriksaan keselamatan di lapangan terbang itu dan tertidur di situ kerana terlalu mabuk.

Apabila polis berjaya mengesannya, dia bergegas ke sebuah restoran di mana dia gagal membayar hidangan yang dipesan, mula bergaduh dengan pihak pengurusan sebelum polis tiba untuk campur tangan.

Semasa ditahan, Bustami mengugut untuk meludah ke arah pegawai polis dan membuat dakwaan anggota itu cuba merogol dirinya yang dikatakan terlalu cantik.

Wanita itu kemudiannya ditangkap dan dibawa ke Pusat Tahanan Daerah Clark, di mana dia ditahan dengan bayaran ikat jamin AS$1,000 (RM4,503).

Bustami dijadualkan hadir ke mahkamah pada 27 Oktober akan datang. – Agensi

 

Baca: Ini rahsia kenapa wanita Turki cantik-cantik

Pendedahan Puteri Balqis : Ada pihak cuba ambik kesempatan ?

Nak mandi di sungai ? perhatikan 3 tanda ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *