Zalim! Rupanya ramai jadi mangsa Wanita rambut ‘pink’

Share Now

Zalim! Rupanya ramai jadi mangsa Wanita rambut 'pink'

Zalim! Rupanya ramai jadi mangsa Wanita rambut ‘pink’ PERSONALITI media sosial, Coki mendedahkan dia pernah menjadi saksi dan melihat sendiri kanak-kanak berusia empat tahun bernama Alia didera oleh wanita dikenali sebagai Myra Khan.

Menurut Coki atau nama sebenarnya Muhammad Danish Daniel, dia mula mengenali wanita itu selepas menerima tawaran untuk melakukan promosi sebuah produk kosmetik.

Kata Coki lagi, dia juga pernah menjadi mangsa kekerasan Myra apabila dipukul dibahagian kepala selain dimaki dengan kata-kata kesat.

Zalim! Rupanya ramai jadi mangsa Wanita rambut 'pink'

“Saya tinggal di rumah dia dengan beberapa orang pekerja lain. Rupa-rupanya mereka juga menjadi mangsa dan tidak pernah dibayar gaji selepas beberapa bulan bekerja.

“Saya menyaksikan sendiri Alia didera oleh Myra. Dia suap sekepal nasi besar kerana Alia tidak mahu makan. Katanya jangan manjakan kanak-kanak itu kerana dia anak angkat.

“Saya sudah mula rasa tidak sedap hati dan mengajak pekerja lain untuk keluar minum dan ternyata mereka juga adalah mangsa.

-Sumber : mstar

Baca : Anak angkat dipukul sampai lebam, netizen kecam tindakan wanita gunakan kekerasan

Panda ‘An An’ tertua di dunia mati

Kesian ! Kanak-kanak miskin ini terpaksa guna selipar untuk memadam namun tetap cekal untuk belajar

1 thought on “Zalim! Rupanya ramai jadi mangsa Wanita rambut ‘pink’

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *